Sector Media AS  |  Kildals vei 17 A   |  0678  Oslo  | Tlf: 23 15 85 00
Skip Navigation Links.
Information in English Informationen in Deutsch
 Abonner (RSS)

    
Seksjonen «Litt av hvert» gir smakebiter fra et rikholdig artikkelarkiv
der de fleste artiklene er skrevet for eksterne oppdragsgivere.

Sector Media ANS har levert artikler til blant andre Apéritif,  Magasinet Det gode livHotellmagasinet, Vin & Brennevin, Steria, Ringnes, fagpressenytt, Edit Communication, lokalavisa Fjuken, Den norske tannlegeforenings Tidende, AxFlow, AquaVIT , Anleggsmaskinen og Musikkpraksis - for å nevne noen.

God lesning!

Synthguruen fra Nesodden

Terje Winther har vært trofast mot de analoge synthesizerne lengre enn de fleste av oss. Det var kanskje utstyr lånt av noen venner i forbindelse med opptak av det lokale bandet i New Light i 1980 som gjorde utslaget.

Les mer


50-årshistoria til Bråtå skilag

Det er 50 år sidan Bråtå skilag vart til – i januar 1932. Ved ein slik milepel er det naturleg at ein stanar litt og ser seg attende, og tenkjer over kvifor og korleis det «vart som det vart» – slik Mathias Rusten frå Bråtå i Skjåk såg det.

Les mer


Underholdt i Frankfurt

Det heter seg at «det er kun de store gutta som spiller på Musikkmessa». Om det stemmer helt, vet vi ikke. I år (2010) opptrådte både Høyenhall Dannede og LOFT på den norske fellesstanden i forbindelse med noteforlagenes mottakelse der spekemat, øl, akevitt og musikk var stemningsskapende.

Les mer


Frå Cessna til Airbus

Eg innrømmer det gjerne. Det er leitt å bli forbigått. Kvar gong ein er heimpå, kjem dei same spørsmåla snikande. «Kva er det eigentleg han driv med, han bror din, flygaren?» No gjev eg opp. I staden for å få nye spørsmål ved neste besøk, skriv eg likeså godt heile historia. Så får eg vel fred…

Les mer


Berserk

Historien om spilleglade gutter fra Skjåk kommer her...

Les mer


Heavy Metal

Matt Heckert & The Mechanical Sound Orchestra spilte for første gang I Norge under Multima-festivalen i Oslo i begynnelsen av oktober 1998. Nå er ikke The Mechanical Sound Orchestra et helt vanlig band, og på turen fra San Francisco til Oslo var «musikerne» – eller var det instrumentene – pakket i store trekasser. Matt Heckert (41) satser på en noe uvanlig besetning av egenproduserte instrumenter.

Les mer


Rocka operamusikal

Tidenes mest omtalte operamusikal i Norge er uten tvil Which Witch. Nå hadde det meste av omtalen slett ikke med lyd å gjøre, men uten lyd blir det ingen opera og heller ingen musikal. Vi tittet bak kulissene og snakket med Bobby og Borneo i Autograph Sound Recording Ltd., firmaet bak teaterlyden.

Les mer


På veien med heksene

– Which Witch er et interessant konsept ulikt alt annet jeg har vært med på, forteller Terje Engedahl fra Lyd-Systemer. Etter å ha laget lyd for over 130.000 nordmenn, ser han fortsatt utfordringer i konsertversjonen i Norges mest omtalte operamusikal.

Les mer


Boreslameksperten

Texas-baserte National Oilwell Varco har fire avdelinger i Norge. Den ene befinner seg i Asker utenfor Oslo og spesialiteten er boreslam – et produkt som spiller en vesentlig rolle i arbeidet med å fravriste naturen olje og gass.

Les mer