Sector Media AS  |  Kildals vei 17 A   |  0678  Oslo  | Tlf: 23 15 85 00
Skip Navigation Links.
Information in English Informationen in Deutsch
 Abonner (RSS)

    
Nyheter på www.sectormedia.no reflekterer hvilke aktiviteter selskapet er involvert i –
både innen journalistikk og mer tekniske saker som lyd og lys.

God lesning!


Verdens eneste akevittgitar

Er det mulig å spille på et gammelt akevittfat? Vi fikk tak i gamle fatstaver og ga utfordringen videre til Øystein Husemoen på Lillehammer. Husemoens Gitarmakeri har tidligere avdekket myten om at det eneste saliggjørende i en gitarkropp er utrydningstruet regnskog, ved å lage gitarer av alskens norsk trevirke. Det var klart for verdens første akevittfatbaserte gitar.

Les mer


Gammeldans i Frankfurt

Årest Musikmesse i Frankfurt i midten av mars, forløp som sedvanlig med en mengde nyheter inenn musikk, lyd og lys. Også i år spilte Høyenhall Dannede på det som nå hadde blitt en norsk-svensk fellesstand for noteforlag. Blant de norske utstillere var skolekorpsenes «eget» forlag -  Norsk Noteservice.

Les mer


Gjensyn med gammel storhet

Årets Musikmesse i Frankfurt (versjon 2013) hadde som vanlig flere nyheter (og oppgraderinger) på programmet. Fairlight CMI som første gang så dagens lys i 1979 basert på en dobbel 6800 mikroprosessor, var ikke helt ny, men like interessant for det. Versjon 30A (30th Anniversary Edition) ble annonsert i 2009 og kom ut i 2011 - men er like imponerende for det. 

Les mer


Stephen Ackles rocket på «Gamla»

Anledningen var utgivelsen av det nye albumet «For More Than Only Tonight» - et prosjekt som  startet for  to år siden da Stephen Ackles inngikk samarbeid med nederlandske 31days records som både er plateselskap og management. Tittelsporet «For More Than Only Tonight» er skrevet av Stephen Ackles og Hans Uleberg - samme duo som skrev «Hey You» for 20 år siden.

Les mer


Musikkmesse med innslag av gammeldans

Sammen med noen litt mer kjente navn, slo Høyenhall Dannede til igjen på årets Musikmesse i Frankfurt. Anledningen var den tradisjonelle fredagshappeningen på fellesstanden til Cantando Musikkforlag, Eide Forlag og Noteservice med spekemat, øl og akevitt. Her ble gammeldans det naturlige tonefølget.

Les mer


LOFT løftet taket hos Jernbaneforbundet

Etter festmiddag med komiker Rune Andersen som toastmaster, feiret Norsk Jernbaneforbund at de passerte 120 år med LOFT på scenen. Stor stemning på Clarion Royal Christiania.

Les mer


Minikonsert med Tone Damli

Bryn Senter feiret 20-årsjubileum fra 11. til 15. september 2011. Hovedattraksjonen var minikonsert med Tone Damli.  Vi «mekket» lyden.

Les mer


Flott konsert med Østre Aker

Østre Aker musikkorps med  Kari Gjærum som solist, fikk fullt hus i aulaen på Høyenhall skole fredag 15. juni 2012.

Les mer


Braksuksess!

Musikere, dansere og gjesteartister bidro til kjempekonsert i aulaen på Høyenhall skole da Manglerud Skoles Musikkorps og Høyenhall Skolekorpsinviterte til Showkonsert.

Les mer


Showkonsert med HSK & MSM

Søndag 14. november 2010 er det duket for spenstig showkonsert med Manglerud Skoles Musikkorps og Høyenhall Skolekorps i aulaen på Høyenhall skole.

Les mer


Blå pastor i storslag

Bluesmusikk er kanskje ikke vanlig i kirkesammenheng, men når artisten i tillegg er pastor, bør også et kirkelig konsertlokale fungere. Søndag 17. oktober 2010 inntok bluespastor Jon Ultvedt med band konsertkirken.

Les mer


Sommerkonsert med unge, lovende artister

Torsdag 3. juni er det unge, lokale artister som står på scenen i Konsertkirken Manglerud. Siri Stray, Tuba-Tuba, Katrin Johannesen med flere stiller med gratiskonsert i anledning Bydelsdagene 2010.

Les mer


Mekka for lyd- og lysinteresserte

Fra 24. til 27. mars 2010 går Musikmesse og ProLight + Sound av stabelen i Frankfurt, Tyskland. Her vises det siste innen musikkinstrumenter, lyd- og lysutstyr.

Les mer


Kirkerock med laser og røyk

Lørdag 6. februar 2010 var det duket for en utradisjonell konsert i Manglerud krike; Kirkerock. Sector Media sponset arrangementet med lyd, lys - og røyk.

Les mer


Tar vare på hørselen

Høyenhall skole satset i år på å beskytte hørselen til elevene under årets skoleball. Derfor ble det delt ut gratis ørepropper til alle som deltok på skoleballet.

Les mer


En smule amper Ampére?

Lys av den gamle analoge typen trenger strøm. Derfor er det alltid lurt å spørre om størrelsen på stikkontakten før avreise...

Les mer


Brusteinsball med Loft

Lørdag 20. juni 2009 inntok folkrockbandet Loft Knapper i Nord-Odal. Med en fjærende skaphenger som scene, fikk publikum høre musikk som satte fart i dansefoten. Se video her.

Les mer


Siri på YouTube - og i Konsertkirken

Høyenhalljenta Siri Stray har gått veien fra korps og lokalt musikkliv til å bli artist med låter på YouTube. 3. juni 2010 er hun en av artistene i Konsertkirken Manglerud.

Les mer


Kjempekonsert med Trond!

Trond Granlund sammen med eminente musikere, fornektet seg ikke. Konserten i Konsertkirken Manglerud 19. oktober 2008 holdt hva plakaten lovet.

Les mer


Konsertkirken Manglerud: Trond Granlund med band

Søndag 19. oktober 2008 kl. 18.00 er det duket for nok en konsert i Konsertkirken Manglerud. Denne gangen er det Trond Granlund med band som står på programmet.

Les mer


Konsertkirken Manglerud: Christian kommer

Christian Ingebrigtsen har for lengst skapt seg et navn innen populærmusikken, og fredag 30. mai 2008 kl. 19.00 er det duket for konsert i Konsertkirken Manglerud.

Les mer


Overbevisende jubileumskonsert

Lørdag 19. april arrangerte Høyenhall Skolekorps (HSK) og Manglerud Skoles Musikkorps (MSM)jubileumskonsert i anledning det felles 90-årsjubileet.

Les mer


Travel vår korpsene på Høyenhall og Manglerud

Høyenhall Skolekorps (HSK) og Manglerud Skoles Musikkorps (MSM) går en travel tid i møte utover våren og sommeren der jubileumskonsert, kretsstevne og utenlandstur står på programmet.

Les mer


Konsertkirken Mangleud: Gospelkonsert med Reflex

Etter en ti dagers suksessturné i Tyskland, lander gospelkoret Reflex i Manglerud kirke fredag 29. februar 2008. På repertoaret står blant annet mye stoff fra korets nye plate «Like A Flower Needs Rain».

Les mer