Sector Media AS  |  Kildals vei 17 A   |  0678  Oslo  | Tlf: 23 15 85 00
Skip Navigation Links.
 Abonner (RSS)

    

Rock Høyenhall har fått egen web-adresse

Rock Høyenhall er nå registrert som en egen forening med eget organisasjonsnummer - og du finner aktuell informasjon på www.rockhoyenhall.no Du finner også informasjon på Facebook. Søk på Rock Høyenhall

Les mer


Kjempedag i parken

Den fjerde utgaven av Rock Høyenhall gikk over i historien som den mest vellykkede til nå - både værmessig og i forhold til antall publikum. Takk til alle som spilte og alle som hørte på!

Les mer


Bandinfo - Rock Høyenhall 2013

Her finner du mer informasjon om bandene:

Les mer


Støttespillere 2013

Rock Høyenhall 2013 har følgende støttespillere:
Bydel Østesjø
Frifond
Porsche, Ryen
Manglerud Senter
Olsen restaurant & bar, Bryn

 

Les mer


Snart klart i parken

Det nærmer seg lørdag 24. august - dagen for årets Rock Høyenhall. I år er det fjerde gang gratiskonserten går på lufta - godt hjulpet av lokale krefter. Også i år er konserten støttet av Bydel Østensjø og Frifond - i tillegg til lokale sponsorer. De som spiller i år er...

Les mer


Rock Høyenhall 2013

Planleggingen er allerede i gang. Mobilscenen er bestilt og band kontaktes - eller kontakter bookingansvarlig Jesper. Lørdag 24. august 2013 er det duket for ny gratiskonsert i Høyenhallparken.

Les mer


Full fres i parken

Den tredje utgaven av Rock Høyenhall gikk av stabelen i Høyenhallparken lørdag 25. august 2012 - og sto ikke tilbake fra de to tidligere konsertene. I tillegg var det helt uten nedbør...

Les mer


Rock Høyenhall 2012

Det er snart duket for tredje runde av Rock Høyenhall - og i år er datoen lørdag 25. august. Bandlisten er komplett og det er bare å begynne å glede seg.

Les mer


Fuktig i parken

Rock Høyenhall ble i år avviklet for andre gang. Som sist var været en smule fuktig selv om de store regnskyllene uteble. Arrangørene mener at dette har noe å gjøre med gjørmebryterstevnet «Birken» som arrangeres samme helg... Uansett vær: Stor stemning i parken blant unge og litt eldre.

Les mer


Rock Høyenhall 2011

Lørdag 27. august er det duket for et nytt Rock Høyenhall - det andre i rekken. Også i år har band og artister formelig stått i kø for å bli med på den gratis dugnadskonserten i Høyenhallparken. Konserten starter kl. 16 og avsluttes kl. 21.

Les mer


Vellykket og våt rock

Det første Rock Høyenhall gikk over i historien som et meget vellykket arrangement – til tross for at værgudene ikke helt var på arrangørens side. Likevel antas det at vel 400 personer var innom Høyenhallparken de fem timene konserten varte.

Les mer


Bruken av Høyenhallparken i Oslo

I forbindelse med den første Rock Høyenhall-konserten, ble Sector Media bedt av BU-leder i Bydedl Østensjø om å skrive en rapport rundt den mangesidige bruken av Høyenhallparken. Rapporten ble ferdig i februar 2011 og levert til Bydel Østensjø.

Les mer


Mannen bak parken: Peter Wessel Wind Kildal

Peter Wessel Wind Kildal er opphavet til Kildals vei (1917) og Kildals have som Høyenhallparken er en del av. Kildal bodde på Høyenhall om somrene, nærmere bestemt i en sveitservilla som sto på tomten til Kildals vei 16 A og B. I «Nedre Park» står fortsatt noen av lindetrærne som omkranset Kildals musikkpaviljong.

Les mer


Rock Høyenhall - Konsert i parken

Lørdag 28. august 2010 er det duket for gratiskonsert i Høyenhallparken i Oslo. Musikken besørges av lokale artister.

Les mer