Sector Media AS  |  Kildals vei 17 A   |  0678  Oslo  | Tlf: 23 15 85 00
Skip Navigation Links.
Information in English Informationen in Deutsch
 Abonner (RSS)

    

Historien om Sector Media

Det hele startet i 1984 med etableringen av lydutleiefirmaet G-Lyd ANS. Det skulle egentlig være en liten hobby, men siden ballet det på seg...

... med oppdrag for Peer Gynt på Vinstra, Norsk Hydro, Norsk Visefestival, Eidsvoll 1814, Norges Bygdeungdomslag, Maridalsspillet, Noregs Ungdomslag, Amatørteatersentret i Oslo, Norsk Amatørteaterråd - og en rekke andre organisasjoner og aktører som arbeider med konserter og kulturarrangementer.
   I 2000 solgte vi (Bengt A. og Lars Ole) G-Lyd AS til lydteknikerne som sto for lydutleien hos Lydsystemer AS. G-Lyd ble til LS-Audio og i 2007 ble LS-Audio fusjonert inn i AVAB CAC (Cruising Audio Concept).

I dag
Nå er vi tilbake til starten, så og si, med en lydrigg på vel 6.000 watt og et lysanlegg på 24.000 watt. Lysriggen består av PAR-64 samt LED-basert lys. Vi har også en del «bevegelige» lyskastere - slik at ikke alt står på stedet hvil... Laser og røyk er også med etter behov.
   I tillegg har vi ymse backline (digitalt piano, synther, forsterkere til gitar og bass), karaokeanlegg, iPod-mikser og annet «snacks» som er kjekt å ha i diverse sammenhenger. Analoge synther av gammel årgang kan også benyttes, men da etter spesiell avtale.

2012:
2. juli 2012 sa vi farvel til det ansvarlige selskapet, og Sector Media er nå AS (NO 998 570 395 MVA).

Loft
I det siste har vi også assistert Loft. Loft har utspring fra Skarnes og spiller folkemusikkbasert rock. Når Loft spiller, kribler det kjapt i dansefoten. Vi har også vært faste innleide teknikere på lyd og lys i Konsertkirken Manglerud samt på mange andre små og store hendelser - fortrinnsvis i nærmiljøet. Vi er også fast teknisk stab på Rock Høyenhall.

Bildene:
Alle arrangementer er like viktige - med spennvidde fra lokale artister i skolesammenheng og på Rock Høyenhall til etablerte størrelser som Anders RoggTrond Granlund og Christian Ingebrigtsen - og selvsagt Loft.

Alle foto: Lars Ole Ørjasæter