Sector Media AS  |  Kildals vei 17 A   |  0678  Oslo  | Tlf: 23 15 85 00
Skip Navigation Links.
Information in English Informationen in Deutsch
 Abonner (RSS)

    

Binson sanganlegg

Dette er et komplett sanganlegg fra tidlig 1960-tall produsert av italienske Binson. Ekkomaskinen Binson Echorec 2 er godt kjent, men de andre delene ble produsert i mindre antall.

Les mer


Echolette LE 2

Når en først har en båndekko (NG 51) med tilhørene forsterker (M 40), sier det seg selv at lyden må ut gjennom en høyttaler fra samme tidsrom.

Les mer


Klemt Echolette M40

Firekanals tysk rørforsterker som det svinger av!

Les mer


Klemt Echolette M80

Dette er storebroren til M40 med 80 watts utgangseffekt - selvsagt uten en eneste transistor...

Les mer


Pevey PA 120

Det var store tider for små band på 1970-tallet da Peavey kom på markedet. Den gangen het også sanganlegget PA...

Les mer


Telrad

Hirorien om Telrad starter med en gitarist på Amerikabåten som ønsket seg mer lyd i instrumentet. I USA så Oscar Skau både gitarer med mikrofon og forsterkere. Vel hjemme gikk han etter hvert i kompaniskap med Birger Sparbo og Skau-forsterkeren - som siden ble til Telrad - var en realitet.

Les mer


Vingtor

Vingtor Radio AS i Horten ble etablert i 1946. I 1959 skiftet firmaet navn til Vestfold Radio, og i 1965 til Vingtor Electronic.  Vingtor produserte flere populære gitarforsterkere og høyttalere opp gjennom årene, og her kommer (litt av) historien om Vingtor.

Les mer


WEM Dominator 25

Helt ukjent? Pink Floyd spilte på lydutsyr fra WEM - Watkins Electric Music, og vår WEM Dominator Basscombo fra 1971 spiller som bare det.

Les mer