Sector Media AS  |  Kildals vei 17 A   |  0678  Oslo  | Tlf: 23 15 85 00
Skip Navigation Links.
Information in English Informationen in Deutsch
 Abonner (RSS)

    

Vellykket og våt rock

Det første Rock Høyenhall gikk over i historien som et meget vellykket arrangement – til tross for at værgudene ikke helt var på arrangørens side. Likevel antas det at vel 400 personer var innom Høyenhallparken de fem timene konserten varte.

Bakgrunnen for konserten var todelt: For det første ønsket arrangørene – en liten komité som enkelt nok kaller seg Rock Høyenhall – å samle lokale musikere og artister til dugnadskonsert til glede for beboerne på Høyenhall og øvrige innbyggere i Østensjø bydel. Dernest ønsket en å vise at Høyenhallparken er en grønn lunge som brukes daglig av beboerne i området – både på dag- og kveldstid. I tillegg brukes parken til en rekke arrangementer i løpet av året som fakkeltog 31. desember, skøytekarneval, barneskirenn, St. Hans-feiring, konsert, Høyenhallekene og skoleavslutninger hver vår. Barnehagene i området er også flittige brukere.

Konserten
Konserten dukket opp på tegnebrettet vinteren 2009-2010, og utover våren og forsommeren tok prosjektet form. Fredag 27. august ble scenerigg lastet opp, og de første tegn til at noe var i gjære lørdag 28. august var at riggemannskapet dukket opp 08.30. I løpet av et par-tre timer kom scene og tak, lyd og lys på plass – klart til å ta i mot musikere og artister kl. 12.00. Deretter gikk det slag-i-slag med lydprøver fram til konsertstart kl. 16.00. Artistlisten var stort sett klar på forhånd, men noen justeringer ble det på tampen. Tom Ølboks meldte dessverre forfall samme dag som konserten gikk av stabelen, men «innbytter» Jazz Frequency Band var ingen dårlig erstatter. Spillelisten ble som følger: * Frostrøyk
* Siri Stray
* Aidin, Chris Baco, Sebbe & Mos10
* Flesk og Fløyel
* Jazz Frequency Band
* Fire herrer m/følge
* Carma
* Dreamon
* Mariann & Bendik
* Loft
* Hazy m/Johan Klüwer

Arrangementet som ble avsluttet noen minutter over 21, ble meget profesjonelt ledet av konferansier Ketil Østnor – og ved midnatt var alle spor etter konserten (lyd/lys/scene/takrigg) fjernet. En stor takk til alle som bidro – både på scenen og i avdelingen for «lemp & rigg» – er herved oversendt!

 

Bildene:
* Dreamon
* Jazz Frequency Band
* Flesk og Fløyel
* Mariann & Bendik
* Hazy m/Johan Klüwer
* Loft
* - og så var det noen som satte mer pris på regn og søledammer enn andre...